torsdag 31 januari 2008

Okreativ

Har tyvärr inget att visa upp... Har gjort två LO's på en vecka samt sytt en liten gardin till lekrummet. Mer har det inte blivit och inga foton har tagits. Kreativiteten kommer inte ut efter barnkalas, sjukdom och vaknätter. Känner framförallt att jag borde ta tag i mina bilder från USA, har lyckats redigera dem fel...

Tött, tröttare, tröttast

Tredje kvällen/natten vår lilla dam tjorvar - det är därför jag bloggar så sent... Har själv sovit i ca två timmar och vaknade till kvart över elva (23). Finns säkert en vettig orsak till att hon tjorvar nu - hon har ju varit sjuk, en dålig natt ger oftast en till och en till, och det är enbart som förälder att härda ut - men varför just nu när min kära älskade jobbar natt och jag får ta större delen själv?? Kanske just därför? Nåja, hon sover nu (borde jag också göra..). Någon som har tips på vad man gör/bör?

torsdag 24 januari 2008

Digital LO

Vaknade i morse med ont i halsen efter ett lyckat ett-årskalas dagen innan (bilder kommer förhoppningsvis senare). Har suttit i stort sett hela dagen framför datorn med olika projekt. Vill visa min första digitala LO - är så nöjd :-) men jag tror ändå att jag kommer hålla mig till vanlig scrapbooking.



måndag 21 januari 2008

Kreativ i veckan som gick

Har varit så kreativ att jag inte hunnit berätta vad jag gjort... Nä, skämt åsido, men lite grann har jag hunnit med. Denna vecka är det kalas för fullt hus så dagens projekt har varit att göra barnvänliga muffins (bilder kommer förhoppningsvis senare). De blev nog mer goda än vackra.. Igår söndag planerade jag sidor till min BOM med några skisser, när denna vecka är över finns det förhoppningsvis tid att ta tag i det. I lördags städade jag mitt skrivbord. Rensade även i en garderob för att kunna förvara pysselsaker där. På "före"-bilden finns det två LO's på G. Är det det som kallas kreativt kaos? :-)






Fredag den 18 bakade jag tårtbottnarna till lillans kalas. Även det ett projekt i sig när recepten måste anpassas efter våra gigantiska plåtar. På kvällen fick jag tillfälle att igen bekanta mig med photoshop. Har inte alls använt det mycket sedan jag gick ut gymnasiet. Började, och håller på för fullt, att redigera bilder för att skicka in på framkallning. 100 klara och ca 60 kvar.



torsdag 17 januari 2008

Kreativ 2008

Har tänkt vara kreativ detta år med inspiration av Karin (ta en titt på hennes hemsida). Känner att jag nu just verkligen behöver detta - en liten puff i rätt riktning. Dagens kreativa bit har varit att få min blogg att fungera.




Oj, jag har en blogg...

Välkommen till min blogg. Här visar jag saker som jag skapat; jag hoppas ni får följa min utveckling samt mina försöka att testa nya idéer och kanske kan jag med tiden inspirera någon.

Jag pysslar gärna. Den största hobbyn är scrapbooking, men jag gillar även att sticka och baka. Nu just tillverkas det babyskor för fullt i väntan på alla små babysar som kompisarna omkring oss skall få.