onsdag 24 november 2010

På pysselfronten inget nytt...

Med mitt pysslande händer det inte så mycket mer än inne i mitt huvud. Det är knappt att jag besökt mina favoritbloggar. Däremot har jag ju idéer... Jag tror jag vet hur jag ska fixa fickor till lillans byxor OCH jag tror jag ska vika en sak till en julklapp... Däremot vet jag att jag ska köpa senaste ottobre när vi åker till luleå. Om den finns inne vill säga....

Glad!!

Kommer ni ihåg det här inlägget?
NU har jag blivit uttagen som testpilot!! Känns jätte roligt och spännande att få vara med. Det var först efter jag anmält mitt intresse som jag la märke till produkten i butiken, kanske visar lite på hur ofta jag är in i barnmats hyllan... Det känns roligt att barnen ska få ge sitt utlåtande samt se vilka produkter de kan äta. Lillan, tre år, äter det mesta men har problem med laktos. Lillebror, 1 år, äter inte vete. Och lilleman, 7 veckor får ännu inte smaka alls :-)
Jag tror att lillan kommer vilja smaka allt bara hon ser förpackningarna (i alla fall tycker jag att de är charmiga..) ska däremot bli kul att höra hennes utlåtande. Hon har faktiskt ratat youghurt i barnvänlig förpackning...

onsdag 10 november 2010

Byxor

För ett tag sedan sydde jag en klänning till lillan och tanken var att lillebror skulle få ett par matchande byxor. Byxorna blev bra, för att vara mina första... Missade att det behövs ett resårband i mudden så det ska jag lägga till efteråt, när det nu blir... Tyget är en gardin från Kupan/Röda korset och mönstret kommer från en bok jag lånat av min mamma. Om någon är intresserad av titeln kan jag kolla upp den.

 Andra paret byxor blev också till lillebror. Mönstret är från Ottobre 4/2010, tyget från Olssons tyger. Byxorna blev bra (när de äntligen var klara) och har använts mycket.

Nu just håller jag på med ett par turkosa byxor åt lillan. Egentligen är det bara kvar att sy fast muddar men så kom det ett önskemål om fickor och jag har inte riktigt bestämt mig för om jag ska bry mig om det och hur jag då skall lösa det... Bilder kommer så småning om.

Ho ho...

Det har varit lite dött här ett tag, ändå har jag pysslat ganska mycket under hösten. Ja, i alla fall fram tills vi fick en till lillebror i familjen. Men tanken är att du ska få se vad jag gjort så jag återkommer...

Testpilot hos Semper småfolk


Hittade en länk på en blogg och blev intresserad. Det här kanske är något för mina barn. Lillan äter inte laktos och lillebror har svårt med vete... Mellanmål och lunchidéer är ibland lite knepigt. Så jag tar chansen att bli testpilot hos semper småfolk. Prova du också.