tisdag 27 april 2010

Digi-scrap

Hade för ett tag sedan funderingar på att använda en egen psd-fil som template när jag digi-scrappade och det gick faktiskt bra. Här är resultatet (föreställ er att bakgrunden är vit och inte bara försvinner...).

måndag 26 april 2010

Scrappat och stickat

Hejsan! Mellan allt annat lyckades jag skapa två LOs under förra veckan. En efter Swe scrapbooks skiss och en efter skissen på Veckans skiss.



De senaste kvällarna har jag lyssnat på första boken ur Twilight, Om jag kunde drömma, och stickat på inneskor till mig själv. Mönster finns här.


torsdag 22 april 2010

Stylat bloggen...

Jag halkade in på den här sidan och valde därför att göra om bloggens banner och sidor igen... Ska försöka ha fler inlägg än omstylingar av bloggen i fortsättningnen ;-)

onsdag 14 april 2010

Testar photoshop elements...

CCn på Scrappiz inspirarade mig att försöka göra en egen skiss i PSE. Jag har tänkt (om jag får till det) försöka använda den som template... Eventuellt resultat kanske visas senare.
skiss 6, 14 april 2010

måndag 12 april 2010

Vårtävling hos Barnvänligt



Jag tävlar om ett presentkort värt 400 kr på Barnvänligt, www.barnvanligt.nu. Tävla här du med

lördag 10 april 2010

Utmaningsbidrag till cc

Berättade tidigare om Cybercrops jag hittat och tänkt delta i. Här är de bidrag jag hittills lämnat in. De två första hos brunsons och de tre sista hos scrappiz.


fredag 9 april 2010

Dagens lunch

Till lunch idag äter vi Falukorvsgryta med honungsäpplen. Ett gott sätt att variera falukorven på.

Bild: ica.se

tisdag 6 april 2010

Napphållare

Vill visa en bild på tre napphållare jag sydde för 2 veckor sedan då symaskinen stod framme i nästan en vecka. Lätta och roliga att göra. Mönstret hittade jag i ett nummer av Allt om Handarbete från 2009. Gissa vilken napphållare lillebror valde? Den med nappen, naturligtvis...

Cybercrop * 2

Just nu pysslar jag för fullt! Både scrappiz och brunsons håller cybercrop´s under påskhelgen och fram till den 11:e. Häng med du också. Det är både inspirerande och kul.