söndag 25 oktober 2009

Prins annorlunda

Till hösten hör böcker; läsning uppkrupen med en filt i fåtöljen eller i sängen under ett varmt täcke. Jag har flera böcker jag påbörjat för ett tag sedan och bestäde mig för att läsa dem nu när jag inte har foton framkallade.

Igår läste jag ut boken Prins annorlunda av Sören Olsson (Bert och Sunes pappa) och Yvonne Brynggård-Olsson. Boken handlar om deras son som föds med Down syndrom och livet med honom fram till idag. En läsvärd bok med en fängslande början och ett fint slut. Den kunde däremot ha varit lite tunnare enligt min mening. Låna den på biblioteket eller köp en pocket.

Jag har underbara vänner!!

Måste bara skriva det och uprepa mig: Jag har underbara vänner!!

I augusti fick jag ett stort paket med allt möjligt smått och gott från min kusin som emigrerat till kanada. Innehållet var inte till lillen, som jag trott, utan ett hopplock scrapgrejer. Så glad jag blev! En tid senare, i september, kom min svägerska med ett album fyllt med papper - en tidig julklapp. Och när jag nu var hos en vän för någon vecka sedan gav hon mig en bunt scrappapper och an ask brads. Så nu har jag scrapgrejer!!! Så roligt.

Måste påminna mig själv om att visa uppskattning för mina vänner i vardagen. Det behövs kanske inte alltid så fina paket som jag fick men ett litet mail, brev eller kort gör också någon nära glad. Jag ska bli bättre...


Pysslat sen sist...

Har idag stttit och fört över bilder från kameran till datorn så här kommer bilder på det vi pysslat med under september och början av oktober.
Först visar jag en skiss jag tolkat efter en utmaning på swescrapbook. Skissen skulle tolkas till tre olika layouter, men den tredje har inte blivit fotograferad upptäckte jag nu.


Jag har fortsatt med lillens månadsalbum

Och så har vi bakat. Vi försöker nu just att inte handla så mycket bröd utan baka i stort sett allt. Det blir ett brödbak ungefär varannan vecka med den mängd jag bakar nu. Här är lillan i full gång med att baka frallor.

Och så har vi gjort pyssel på lillans nivå. Målat med fingerfärg (som här på bilden) och vattenfärg samt klistrat klistermärken.

tisdag 13 oktober 2009

Chans att vinna pappelinematta

Gör som mig och tävla om en pappelinamatta hos Furnish.etc. Vinsten är sponsrad av designonline.se.