lördag 15 mars 2008

Bidrag till Marie's sida

Har skickat in två bidrag till Maries sida Med mina händer. Ett bokmärke och ett försök till att tolka hennes skiss. Är less på våran kamera, bara det automatiska läget funderar, och vår skrivare som ligger i bitar...

torsdag 13 mars 2008

Jag ska på träff!

Jag har anmält mig till Pysslarnas pysselträff i Luleå 5-6 april. Ser jätte mycket framemot det. Har aldrig varit på scrapträff förut och har fått höra att det kan ge blodad tand... :) Funderar lite hur jag ska packa och vad jag ska packa.. Börjar lära mig lite nu när sakerna släpas fram och tillbaka till studiefrämjandet.

Hmmm....

Det visar sig snabbt hur insatt man är i det här med bloggandet... Fick höra idag att det inte går att lämna kommentarer på min sida om man inte är blogger användare. Nu ska det vara ordnat. Har även lyckas ändra tiden så att ni ska se vilken nattuggla jag är :)

Har idag haft träff med cirkelgruppen - tyvärr var vi lite kort om folk men vi som var där hade roligt (i rummet bredvid firade lapptäcksgruppen 60års kalas för en medlem). Ny träff om två veckor. Hoppas det passar er som inte var där. Mina skisser kommer inom kort.